Pangstart på årets Norgescup for allroundjentene

Etter en forholdsvis tøff sesongåpning på Beitostølen forrige helg, var det en spent men motivert gjeng som dro til Gålå og den første Norgescuphelga.

Distansene som skulle gås på Gålå var 10km friteknikk, sprint klassisk og 10km klassisk. Vurdert ut fra sommer- og høsttrening kunne vi håpe på positive opplevelser alle dager. Gleden var derfor stor da jentene beviste at de hadde store planer for helga allerede fra første distanse. Våre to best plasserte denne dagen sikret teamet sesongens første norgescuppoeng; Hanne 26.plass og Margrete på en 28.plass. Susann fulgte like bak på en 36.plass med Hanna på en 55.plass.

image

Marte Nordlunde, Beitostølen 2017

 

Lørdag var det sprint og vi hadde som mål før løpet å få hele 3 av 4 startende videre til kvartfinalene. Et hårete mål, men vel vitende om et større iboende potensialet enn det som ble vist helga før bestemte vi oss for å være offensive i tankegangen. Da prologen var unnagjort kunne vi si oss svært godt fornøyde med jentenes gjennomføringer. Hanne 12., Marte 19., Margrete 26. og Susann på en 55.plass. Når Marte i tillegg når en semifinale var både utøvere og støtteapparat godt fornøyde med laginnsatsen. Plasseringer etter endt finaler: Marte 11., Margrete 15. og Hanne 21.

Med sprinten friskt i minnet gledet vi oss til å få sparke i gang helga siste distanse, 10km klassisk. Med fem løpere på start hadde vi stor tro på å ha flere jenter inne topp 30. At vi kunne følge opp dagen resultatmessig var i overkant, men med Margrete på en 16.plass, Hanne på 26., Susann på 33., Marte 48. og Hanna 58 fikk vi et verdig punktum på en god Team Synnfjell-helg.

team-synnfjell1

Hele sammenlagtlisten for Norgescup for senior pr 28.11.17 finner dere i her!

Takk til smøresjef Kristian og assistent grad 1 Rune for utmerket jogg og service alle dager.

Takker også våre samarbeidspartnere: #teamsynnfjell #synnfjell #gamlestølen #intersportlillehammer #swix #swixoriginal #gjestvangpartners #strandunikorn #ischebecknordic #gullsport #reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..