Nytt år og nå starter SC-sesongen for fullt

24210435_1697121730327735_6529934276813733787_o

Stian til mål i La Sgambeda til en solid 42. plass. Foto; Skiclassics.

Oppsummering så langt; 

Runar, Pål Åge og Stian var  våre utøvere i de to første rennene i Skiclassics, i tillegg deltok Svenja og Christian  i Prologen i Pontresina og bidro dermed til lagets første poeng i årets tour ble sikret.  De tre førstnevnte herrene reiste  videre til Italia for å forberedte  seg til et av sesongens raskeste renn og satset på rolig uke i Livigno,  aklimatisering  til høyden og testing av ski.

Uka ble storartet  med mye solfylt  fint og kaldt vær. Sett bort fra et kræsj Runar hadde med en  møtende og sporskiftende skiløper under  skitesting et par dager før rennet hadde våre løpere en perfekt uke.

De som fulgte med på NRK kunne se at det i årets første og korteste renn ble holdt i veldig høy fart der de etablerte og erfarne løperne «måkte» på med krefter i tet. Runar ble raskt minnet om sammenstøtet i løypa tidligere i uka og valgte å stå av ved passering ut mot første sprint. Pål Åge holdt halen på feltet til vel halvvegs og endte til slutt  på en 62. plass som er veldig bra for den tidligere skiskytteren fra Engerdal. Stian som også er førstereisgutt i SC imponerte med en  42. plass.

Foto; Skiclassics.

Stian er foreløpig på en 11. plass i ungdomkonkurransen og nr 36. totalt med 69 poeng, Christian, Pål Åge og Runar har med sine 50 poeng fra prologen et bra utgangspunkt i de neste renn.

Neste renn er Kaiser Maximilian lauf i Seefeldt, Østrrike 13. januar og er regnet som et av de tøffeste rennene. Deretter kommer La Diagonela i St Morits, Sveits 20. januar og Marcialonga 28. januar og Toblach-Cortina 3. februar, begge i Italia.

impressionen-kaiser-maximilian-lauf-5

Her fra starten i fjorårets renn i Seefeldt.

seefeld_nachtaufnahme-1Seefeldt i Østrerike tar imot SC-sirkuset 13. januar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..