Dobbeltseier i Sverige og med takk til alle våre sponsorer.

Berit og Pål ÅgeDobbeltseier for Nord-østerdal  og Team Synnfjell i Bruksvallarna nordic skimarathon.

Pål Åge Joten fra Engerdal vant herreklassen 18 sekunder foran Anders Sødergren og Berit Gjelten fra Alvdal vant dameklassa med 4.55 til neste dameløper.

Med et slikt flott resultat ønsker Team Synnfjell og takke sine mange små og store trofaste sponsorer og håper at vi gir dere valuta for innsatsen og fokus på produktet dere levere enten direkte eller indirekte.  Vi kommer til å bli synliggjort framover i både NM og Skiclassics se nedenfor;

SONY DSC

Det har vært flere nye Team Synnfjelløpere i sving etter litt trøblete oppkjøring i sesongen. Anne Marthe Brenden ble nr 2 i Skeikampenrennet. Vant gjorde Astrid Jakobsen men Anne Marthe kom foran en god løper som Ingeborg Dahl. Susann Sagstuen ble nr 2 i Svearennet kun slått med 5 sek av Solveig Hegstad Kruger.

IMG_2640Hele denne gjengen inklusive hjelpetrener Jørgen Dahl Paule stiller til start i Norgesmesterskapet i langrenn 2018 på Gåsbu.

Det starter opp torsdag 11. januar med klassisk sprint. For de som ikke drar til Gåsbu er det hele sendt på NRK 1 fra kl 12.10. Fredag er det 10 og 15 km friteknikk, lørdag 15 og 30 km skiathlon og søndag stafett.

Neste helg starter også Skiclassics  http://www.vismaskiclassics.com/ opp igjen etter en pause og nå er det  Seefeldt i Østerrike som er vert for sirkuset. Vi har en deltaker med i Kaiser Maximilian Lauf, Christian Winker -96 som også deltok i Prologen, rennet blir sendt på NRK1 lørdag 13. januar fra kl 08.40. Helga etter er det La Diagonela i St Moritz i Sveits der Berthe Annette Svenkerud og Pål Åge Joten deltar for TS.

BeritBerit Gjelten

Pål ÅgePål Åge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..