Back in business og mye å glede seg over!

I årets første langdistanserenn fikk 4 av 5 løpere med seg poeng i Kaiser Maximilianlauf i Seefeldt, Østerrike.

Vår eneste i dameklassa Marie Renee Sørum Gangsø gikk ut offensivt i dagens renn og passerte ved første mellomtid på en 9. plass. I dette rennet viste hun sine gode egenskaper på langløp og hadde hun ikke hatt uhell med 2 fall ville hun kanskje ha klart årets målsetning – å være innehaver av den rosa trøya. Hun er nå på 2.plass i ungdomskonkurransen kun 2 poeng bak leder og gikk i mål på en god 14. plass. Neste helg går La Diagonela som er et av vinterens tøffeste renn. Det går i Engadindalen i Sveits på ca +/- 1800 meter og er 65 km langt.

Mart Kevin Polluste ble vår bestemann på herresiden med en 53. plass. Han er også tatt ut til å gå World Cup for Estland i Otepaa neste helg, 19-20 januar!!!

Teamkaptein Pål Åge Joten sammen med Sigurd Sollien Hulbak og Mart Kevin gikk tett på hverandre hele løpet rundt 60. plass. På slutten tok alle tre plasseringer oppover på listene og kom i mål som nr 53 Mart Kevin, 54 Sigurd og 60 Pål Åge og alle fikk SC-poeng. Ole Eirik Fuglehaug Ekrem hadde ikke dagen og endte på en 93. plass.

Mart Kevin ligger på 16 plass i ungdomskonkurransen, Sigurd på 18 og Ole Eirik på 21. I lagkonkurransen avanserte vi fra 18 til 13. plass og er dermed innenfor målsetningen på topp 15.

Mart kevin før start i Seefeldt.
Sigurd ble vår nest beste i Seefeldt.

Alle gutta er på plass i Marcialonga om 14 dager.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..