En sesong er over og en ny på gang.

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er 20190202_110841.jpg
Margrethe Røsssum Dyrhovd

2018-19 sesongen har gått over i historien og den løperen som har markert seg med de beste resultatene på Team Synnfjell i år er Margrethe Røssum Dyrhovd på Allround.

Margrethe har 6 plasseringer topp -10 i Norgescup + 20 plasseringer mellom 10 og 30 i NC og Skandinavisk cup. Etter alle solemerker burde hun hatt plass på Veidekke Innlandet men siden rekruttlandslaget ikke fortsetter er nåløyet trangt å komme inn der.

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er mof181201-05359.jpg

Langløp er de som har vist seg fram mest i TV-ruta og lagets ener, Marie Renee Søsum Gangsø var på start i samtlige renn og havnet på 2. plass i U-26 konkurransen (rosa trøya) og totalt på 9. plass blant damene. Beste plassering ble 10. plassen i Jizerska og beste prestasjon 11. plassen i Vasaloppet.

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er 53685615_2310543802318855_5889545360010903552_o.jpg

Av herrene klarte flere å løfte seg til et topp -50 nivå. Beste plassering ble Mart Kevin Polluste, Estlands eneste SC utøver med en 26. plass i Jizerska. Sigurd Sollien Hulbak leverte sin beste plassering med 47. plassen i Yllas-Levi. Eller må vi nevne Ole Eirik Fuglhaug Ekrem med en suveren framgang og perset med nesten halvtimen i Birken fra tidligere år – det er utolig moro med slike framganger. Vi havnet på 12-plass i lagkonkurransen av 32. lag, dette er innenfor målsetningen vi hadde.

Vi hadde flere løpere med gode resultat, Hanna Ruud Barland som var på Allround og fikke flere gode plasseringer gjennom sesongen med 4 topp-30 plasseringer i NC. Berthe Annette Svenkerud var med på Langløp for TS og gjorde det som ventet bra i Engadin med en 12. plass

Team Synnfjell takker alle sponsorer som har bidratt i året som gikk. Det er ingen hemmelighet at vi har slitt økonomisk de siste 3-4 sesongene etter at vi dengang toppet alle tidligere prestasjoner men samtidig brukte alt for mye penger. Vi er nå i ferd med å få hodet over vannet takket være velvillige sponsorer og bidragsytere og en stram økonomistyring i laget.

Vi har lenge hatt ønske om å dra flere lokale inn i laget og har bidratt på et begrenset nivå til lokale Birkebeinere men vi ønsker for neste sesong at yngre lokale løpere tar kontakt slik at de kan ta del på noe av det opplegget vi har.

Vi tar noen få nye løpere inn på Langløp neste sesong. Vi ønsker også at noen jenter tar kontakt for å videreføre en Allroundlag

Vi har siden 2005-06 sesongen bidratt til at talentfulle skiløpere har fått mulighet til å ta steget videre oppover i karriere-stigen gjennom en toppidretttankegang med også med en forståelse at laget er et fellesskap som både gir og forplikter den enkelte utøver.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..